@leticissä jäsenyys kannattaa

Edullisin ja helpoin tapa harjoitella @letic liikuntakeskuksessa on jäsenyys

@leticin jäsenenä saat nauttia upeista tiloista ja monipuolisesta tarjonnastamme joka päivä 05.00-23.00 välillä. Jäsenyyksistä voit valita vain kuntosaliin tai kuntosaliin sekä ryhmäliikuntaan oikeuttavan vaihtoehdon.

Valitse täältä juuri sopiva vaihtoehto. Jos olet opiskelija voit liikkua vieläkin edullisemmin!

Tytt

Jäsenyyden myötä saat upeita etuja:

Varausoikeus tunneille

@LETICin jäsen varaa vaivattomasti ja kätevästi itselleen paikan tunneillemme etukäteen. Nettivarauksemme on helppokäyttöinen ja aina ajan tasalla. Lue lisää varausjärjestelmästä tästä.

Ilmainen lapsiparkki

Enää ei lastenhoidon puute voi olla syy liikunnan harrastamattomuuteen. Meillä jäsenille maksuton lapsiparkki takaa mahdollisuuden harrastaa liikuntaa elämän eri vaiheissa. Lue lisää lapsiparkistamme tästä.

Ilmainen pysäköinti

Oletko kyllästynyt parkkipaikan metsästämiseen ja loputtomiin parkkimaksuihin? @LETICissä käynti ei tuota sinulle tätä ongelmaa. Asiakkaidemme käytössä on yli 400 ilmaista parkkipaikkaa. Pysäköi siis autosi vaivattomasti oven eteen ja maksa ainoastaa kuntoilustasi!

Jäsentapahtumia

Tulevista tapahtumista ja muista jäseneduista luet kätevästi @LETICin facebookista ja nettisivujemme ajankohtaista palstalta. Käy siis tykkäämässä meistä niin pysyt aina ajan tasalla tulevista tapahtumistamme tai tarjouksistamme.