Liikuntakeskus @LETIC tarjoaa asiakkailleen monipuoliset palvelut ikään, kuntoon, kokoon ja sukupuoleen katsomatta!

Mahtava lajivalikoima
Liikuntakeskus Leticissä voit harrastaa monipulisesti. Löydät siis varmasti suosikkisi, pidit sitten ryhmäliikunnasta , kuntosaliharjoittelusta ,Joogasta tai sisäpyöräilystä . Tarjontaa löytyy aamusta iltaan! Mikä mukavinta, kaikki tämä kuuluu automaattisesti jäsenyyteesi, joten uusiin lajeihin tutustuminen – ja ihastuminen – on todella helppoa.

 Mahtavat tilat
Leticin liikuntatilat ovat tietenkin huippuluokkaa: ryhmäliikuntasali mukaanlukien uusilla Tomahawkeilla varustettu spinningsali sekä lämpölajeihin esim. hot yoga oma ihanan harmooninen mentaalisali. Valoisa ja tilava vastaanotto.Tilavat pukeutumistila varustettu perinteisillä ja infrapunasaunoilla.

Kattavat palvelut
Leticin ammattitaitoiset ja kannustavat Personal Trainerit ovat tukenasi, olit sitten aloittamassa liikuntaharrastusta tai hakemassa huipputehoja treenistäsi. Myös ammattitaitoiset iloiset ryhmäliikuntaohjaaja pitävät huolen tuntien huippulaadusta. Lapsiparkin ohjaaja pitää huolen lapsista kuntoilusi ajan.Löytyypä Leticin katon alta hieronta/fysioterapeuttipalvelutkin.

Mahtava yhteishenki
Vaikka puitteet siis ovat upeat, on Leticiläisten valinnan takana vielä yksi parempi syy. Leticin hyväntuulinen, pirteä ja aina kannustava ilmapiiri auttaa sinut löytämään liikunnan ilon ja houkuttelee liikkumisen pariin myös niinä päivinä, kun kotisohva on kaikkein upottavimmillaan. Tämä yhteisfiilis on jokaisen leticiläisen, niin henkilökunnan kuin jäsentenkin ansiota, ja mahdoton jäljitellä – tule itse kokeilemaan, niin tiedät mitä tarkoitamme!

Liikuntakeskus Leticin tavoitteena on Lahtelaisten ihmisten elämänlaadun parantaminen tarjoamalla laadukkaita ja elämyksellisiä liikuntapalveluita eri ikäisille ja kuntoisille asiakkaille. Leticin tavoitteena on rakentaa niin puitteiltaan kuin palveluiltaan korkealaatuisin asiakkaidensa hyvinvointia edistävä liikuntakeskus. Toteutamme tätä tavoitetta toimimalla seuraavien arvojen mukaisesti:
Jaamme positiivista energiaa.Olemme ylpeitä työstämme.Pidämme hauskaa.Tuemme toisiamme ja haluamme olla alan parhaita.Korostamme yhteisöllisyyttä ja luotettavuutta.

 

@LETICin  avarista ja viihtyisistä tiloista löytyvät saman katon alta:

-KUNTOSALI
-RYHMÄLIIKUNTASALI
-SPINNINGSALI
-MENTAALISALI
-LAPSIPARKKI
-SAUNAT
-GORILLAWEARIN TREENIVAATTEET
-SOLARIUM

@LETIC sijaitsee Launeella Citymarketin, kauppakeskus Mailin ja Prisman välissä. Meille on helppo tulla ja asiakkaittemme käytössä on runsaasti ilmaista parkkitilaa.