Ryhmäliikunta

Ryhmäliikunta parantaa yleistä kestävyyttä, polttaa kaloreita ja kehittää kehon koordinaatiota. Parhaan tuloksen saat käymällä eri ryhmäliikuntatunneilla — kuntosaliharjoittelun unohtamatta. Valitse oma virkistävä ryhmäliikuntahetkesi monipuolisesta tarjonnastamme!

Lue lisää »

Lapsiparkki

@LETICin lapsiparkki on apunasi kuntoilusi aikana. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden harrastaa säännöllisesti liikuntaa erilaisissa elämänvaiheissa.

Lue lisää »

Kuntosali

Avara ja valoisa, jopa 500 neliön kokoinen kuntosalimme on varustettu kaikkia kohderyhmiä palvelevaksi!Käyttöömme valitsimme GYM80-laitteet, jotka ovat nykyaikaisia, helposti säädettäviä ja sopivat yhtä hyvin naisten ja miesten käyttöön. Saliltamme löytyy myös monipuolinen valikoima vapaita painoja ja kahvakuulia.

Lue lisää: Kuntosali »

Personal Training

Suurin osa Personal Trainereiden asiakkaista on tavallisia liikkujia, jotka haluavat saavuttaa tulokset varmemmin ja hyvällä motivaatiolla. Personal Trainerin käyttö on yhä suositumpaa, koska se tuottaa tuloksia riippumatta kuntotasosta tai iästä. Voit valita käytätkö Personal Traineria ainoastaan harjoittelun alussa vain pidemmän aikaa.

Lue lisää: Personal Training »