personal traineMITÄ ON PERSONAL TRAINING?

Suurin osa Personal Trainereiden asiakkaista on tavallisia liikkujia, jotka haluavat saavuttaa tulokset varmemmin ja hyvällä motivaatiolla.

Personal Trainerin käyttö on yhä suositumpaa, koska se tuottaa tuloksia riippumatta kuntotasosta tai iästä. Voit valita käytätkö Personal Traineria ainoastaan harjoittelun alussa vain pidemmän aikaa.

VALITSE OMASI

Voit valita 3, 6 tai 12 kuukauden
tai räätälöidä itsellesi sopivan paketin.

Ota yhteyttä vastaanottoon tai kysy
lisätietoja suoraan Personal Trainereiltä.

Personal Trainern ammattitaito auttaa sinua
valitsemaan oikean paketin juuri sinun tavoitteisiin.

KOHTI OMIA TAVOITTEITASI PERSONAL TRAINERIN AVULLA

Meillä kaikilla on jokin tavoite, jonka haluamme saavuttaa liikunnan avulla. Jotkut haluavat laihtua. Jotkut haluavat lisämotivaatiota tai ravitsemusvinkkejä. Personal Traiener harjoittelee sinun kanssasi turvallisesti ja tehokkaasti kohti tavoitettavasi. Suunnitelmat ja harjoitukset räätälöidään sinulle henkilökohtaisesti tarpeidesi mukaan. Sinä päätät, kuinka kauan haluat hyödyntää Personal Trainerin palveluja. Pidempi yhteistyö antaa kuitenkin parhaat tulokset.

@LETICin Personal Trainereilta vaaditaan vahvaa liikunnallista peruskoulutusta ja kokemusta. Yhtä tärkeää kuin koulutus on kyky nähdä oikeat tarpeet, toiveet ja tavoitteet. @LETICin Personal Trainerit on koulutettu motivoimaan Sinua!

Hyvä tulos on riippuvainen sinun ja Personal Trainerin yhteistyöstä. Harjoittelu Personal Trainerin kanssa voi sisältää mitä erilaisempia harjoitteita sinun tavoitteiden saavuttamiseksi. Tavoitteistasi riippuen harjoittelu voi keskittyä esimerkiksi voiman, kestävyyden tai liikkuvuuden kehittämiseen tai lihashuoltoon.

Harjoitusten jälkeen tulet hämmästymään kuinka tehokkaasti voit harjoitella ja kuinka usein ylität itsesi.