spinning banner

Spinning eli sisäpyöräily on tehokas ja monipuolisesti elimistöä kuormittava liikuntamuoto, joka sopii erinomaisesti erilaisille asiakasryhmille. Sisäpyöräily, kuten pyöräily raittiissa ulkoilmassakin vahvistaa sydän- ja verenkiertoelimistöä, antaa keuhkoille reippaasti työtä ja vahvistaa alaraajojen lihaksistoa.

Nivelystävällinen pyöräily ei ole vain himoliikkujien tapa ottaa mehut irti itsestään, vaan laji on oiva erilaisista tuki- ja liikuntaelinongelmista kärsiville, sekä henkilöille joiden on syystä tai toisesta vaikea liikkua siten, että paino kohdistuu alaraajoihin ja niille joille koreografiat on vain yksinkertaisesti liikaa.


Aloittaaksesi sisäpyöräilyn, et tarvitse sen ihmeellisempiä varusteita kuin muissakaan sisäliikuntaharrastuksissa. Kevyt vaatetus, juomapullo ja mielellään hiukan kovempi pohjaiset kengät on kuitenkin hyvä varata mukaan tunnille.

Sisäpyöräilyä mukaansatempaavan musiikin tahdissa. Tunti vastaa 20-25 kilometrin pyöräilyä vaihtelevassa maastossa. Voit itse säädellä tunnintehokkuutta lisäämällä tai vähentämällä vastusta.