Toivotamme Sinut sydämellisesti tervetulleeksi Leticiin sellaisena kuin olet. Osaavat joogaopettajamme kunnioittaa jokaisen ainutlaatuista erilaisuutta.

Leticissä et ole yksin, vaan yhdessä kanssamme. Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden pysähtyä, kuunnella ja kohdata itsesi, toteuttaa harjoitustasi omista lähtökohdistasi. Ojennamme auttavan käden, kuulevan korvan ja huomioivan sydämen tueksesi, jotta pääset rakentamaan joogaharjoituksestasi parhaan mahdollisen, juuri Sinulle sopivan harjoituksen.
Kannustamme Sinua kuuntelemaan itseäsi lempeästi, ohjaamme Sinua löytämään sisäisen voimasi ja rohkaisemme Sinua rikkomaan rajojasi hillitysti ja hallitusti. Hyvinvointisi on meidän ilomme.

Leticin joogaopettajat ovat ammattitatitoisia opettajia, jotka tekevät työtäään lämmöllä ja suurella sydämellä.

Tervetuloa jakamaan joogahetkiä kanssamme Leticiin!

11936439 1142299279119908 299666739 n

Meiltä löydät seuraavat joogatunnit:

Yin & Yang-Jooga
Yin-Jooga
Friday Jooga
Flow Jooga
Hot Flow Jooga
Hot Jooga
Lempeä Hot Jooga
Aerial Jooga
Aerial Yin Jooga
Hot Power Jooga
Hot Pilates
Core Jooga

 

JOOGA OHJAAJAT

noora launiemi

Noora Launiemi

Löysin joogan 2011 hot joogan muodossa ja jo ensimmäisestä joogatunnista olin koukussa. Parasta joogassa on tutustua omaan kehoonsa uudestaan kun oppii kuuntelemaan sen viestejä paremmin. Minulle jooga harjoitus on aina matka kehon sisälle jolloin voin keskittyä kuuntelemaan itseäni ja sitä kautta luoda lisää hyvää oloa.

Näytä lisää...

 

anni makinen

Anni Mäkinen

Liikkuminen eri tavoin on tärkeä osa elämääni. Minua kiinnostaa tutkia, miten eri tavoin voin liikkua ja käyttää kehoani, tutustua omaan kehooni sekä ulkopuolelta että sisältä käsin. Tein siitä ammatin itselleni jo 16-vuotiaana aloittaen joukkuevoimisteluvalmentajana.

Näytä lisää...

 

Titta Skofelt 459x500

Titta Skofelt

Olen ohjannut ryhmäliikuntatunteja 35 vuotta. Pilatesta ja joogaa noin 10 vuotta. Lajeja olen opiskellut eri tahoilla mm YlabEducation (Ruotsi) ja SomaticStudio (Jarmo Ahonen).

Näytä lisää...