Aleksi Lukkarinen

Nimeni on Aleksi Lukkarinen, olen 18-vuotias aktiivinen treenaaja sekä kilpailija vapaaottelussa ja brasilialaisessa jujutsussa (BJJ). Aloitin BJJ:n vuonna 2010 Barreto Jiu-Jitsu Lahdella. Aluksi en treenannut kovin aktiivisesti, mutta huomattuani treenaamisen tulokset niin fyysisessä ja henkisessä hyvinvoinnissa, laji vei minut täysin mukanaan. Myöhemmin vuonna 2012 mukaan tuli myös vapaaottelu.

Ensimmäisen kerran kilpailin bjj:ssä loppuvuodesta 2011 omissa salikisoissamme ja voitin ensimmäisen otteluni noin 30 sekunnissa triangeli-kuristuksella, samanlaista tunnetta ei muualta saa, ja silloin tiesin että kilpaileminen on minun juttuni.

Lue lisää...

Chauane Aguiar Nunes de Lima Posti

I'm Chauane Aguiar Nunes de Lima Posti   28v and I'm from Brazil.

Sport is a huge part of my life, i have always practice something. Its a life style.

I started swimming when i was 9 and and swimmed to my 15 years old.

Lue lisää...

Hanny Nylund

Olen Hannu Nylund 28 vuotias vapaaottelija lahdesta.

Minun kamppailulajitausta on värikäs ja monipuolinen, Olen harrastanut aktiivisesti muunmuassa nyrkkeilyä, lukkopainia, bjj:tä ja vapaaottelua. Barretolla osallistun BJJ-, lukkopaini- ja vapaaottelutreenien ohjaamiseen.

Lue lisää...

Joonas Lotta

Ikä: 26

Laji: Maastohiihto

Seura: Lahden Hiihtoseura

Miksi valitsin @leticin: ”Probably the best gym @ Lahti”

Lue lisää...

Juho Ohtonen

Laji: Thainyrkkeily
Seura: Lahti Thaiboxing Club / Team Letic

Olen harrastanut thainyrkkeilyä enemmän tai vähemmän aktiivisesti noin yhdeksän vuoden ajan. Ottelemisen aloitin vuonna 2010 salikisoilla ja vuonna 2011 osallistuinkin jo ensimmäisen kerran SM-kisoihin Lahdessa.

Otteluita on kokemuksen mukana karttunut erilaisissa tapahtumissa Suomessa ja jokunen matsi ulkomaillakin (Venäjä, Latvia ja Puola).

Lue lisää...

Juuso Lotta

Ikä: 21

Laji: Maastohiihto

Seura: Lahden Hiihtoseura

Miksi @letic: Alan parasta osaamista ja korkeatasoiset välineet sekä monipuolinen tarjonta palveluissa takaavat laadun.

Lue lisää...

Laressa van Emden

Vuoden nais thainyrkkeilijä 2015.
Aktiivisesti olen kilpaillut 2v ja minulla on 30 ottelua takana.

Lue lisää...

Markus Sebastian Karén

Lempinimi: Make

Syntymäaika: 19.02.1997

Kätisyys: Left

Pelipaikka: Maalivahti

Lue lisää...

Rami Lehtinen

Nimeni on Rami Lehtinen, ja monelle varmaan tuttu tyyppi ainakin Liikuntakeskus Leticiltä. Kuntosaliharrastusta taitaa olla tällä hetkellä takana noin 7 vuotta, ja salitreeni muuttuikin elämäntapatasolle hyvin nopeasti harrastuksen aloittamisen jälkeen, se fiilis minkä treeneistä tulee, vei samantien mennessään!

Aiempaa urheilutaustaa oli vähän sieltä sun täältä, ehkä eniten kuitenkin nuoruusvuosien Motocross harrastuksesta, jossa tuli myös muutama vuosi kilpailtua, mutta tuo harrastus sai kuitenkin myöhemmin jäädä, vaikka löytyyhän tuo pyörä toki edelleen, joten sitä harrastetaan aina kun vaan aikaa löytyy.

Lue lisää...

Sanni Nurminen

Olen 16- Vuotias Sanni Nurminen kilpailen thainyrkkeilyssä sarjassa -48kg tai -45kg. Aloitin thainyrkkeilyn 2 vuotta sitten ja innostuin lajista samantien.

Lue lisää...

Tuomas "Tume" Kuronen

Olen Tuomas "Tume" Kuronen, @Leticin asiakkaille olen tullut tutuksi vastaanotosta. Kuntosalilla olen touhuillut kohta 15 vuotta. Joku joskus kysyi: "mitkä on kovimmat tulokset mitä on salin puolella tullut?" Vastaus oli helppo: "Paras tulos on ollut se, että olen saanut treenata 15 vuotta ilman loukkaantumisia!"

Voimaa karttuu treenaamisen myötä, mutta kehonrakennuslaji kun on kyseessä, voiman tuotto ei ole itseisarvo, vaikkakin isot vastukset, isoissa liikkeissä ovat tarvittavia työkaluja kehityksen kannalta. Jos tänä päivänä kysyttäisiin edellä mainittu kysymys, lisäisin siihen vielä, että olen saanut kehitettyä melko hyvällä lihasmassalla varustetun fysiikan 100 prosenttisen puhtaasti!

Lue lisää...